834
1
Designerul Cătălin Botezatu, operat la colon: Am trecut pe lângă moarte
834
1

Designerul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, a fost operat de urgenţă în Turcia, unde i s-a extirpat o tumoare din zona colonului.

Foto: realitatea.net

Cătălin Botezatu a suferit o intervenţie chirurgicală la o clinică privată din Istanbul, iar în prezent este în afara pericolului şi se recuperează, transmite Știri.md cu referire la adevărul.ro.

Operaţia a fost una complicată, care a durat aproape şase ore şi în urma căreia designerului i-a fost extirpat din zona colonului un neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer.

Pe lângă intervenţie, Botezatu a fost supus şi unei şedinţe de chimioterapie hipertermică intraperitoneală şi va rămâne în Istanbul pentru recuperare.

Cătălin Botezatu a vorbit despre această experienţă dificilă. „Efectiv am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari, simţeam dureri în tot corpul“, a declarat Botezatu.

El a precizat că avea dureri de aproximativ şase luni şi iniţial medicii i-au spus că ar trebui să se opereze de apendicită, lucru pe care l-a şi făcut, însă durerile au persistat. Nu este pentru prima dată când Cătălin Botezatu are probleme de sănătate. În ultimii ani, designerul a avut probleme cu inima şi se află în permanenţă sub supravegherea medicilor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter