main logo
1453

Descoperire șocantă: O femeie trăia într-o dubiță cu 320 de șobolani

Descoperire incredibilă a poliției din orașul San Diego, California: o femeie trăia în camioneta proprie cu peste 300 de șobolani "de companie".

Descoperire șocantă: O femeie trăia într-o dubiță cu 320 de șobolani

Descoperire incredibilă a poliției din orașul San Diego, California: o femeie trăia în camioneta proprie cu peste 300 de șobolani de o femeie care locuia într-o autoutilitară cu 320 de șobolani pentru animale de companie, până când angajații de la protecția animalelor i-au cerut femeii să predea micile rozătoare considerând că le ținea în condiții improprii, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Iubitoarea de rozătoare, pe nume Carla, a mărturisit că a pornit cu doar doi șobolani îmblânziți, după care a cumpărat alții și alții. 

Primele probleme în "colonia" lui Carla au apărut când șobolanii au început să se aventureze în afara dubiței, spre groaza și consternarea proprietarilor unui magazin din zonă.

După ce a fost vizitată de poliția animalelor din San Diego, Carla a acceptat voluntar să renunțe la animalele de companie, potrivit Metro.co.uk.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării