main logo
830

Depardieu: Simt iminența producerii unui nou război în Europa

Gérard Depardieu, declarație bombă despre un nou RĂZBOI în Europa.

Depardieu: Simt iminența producerii unui nou război în EuropaGérard Depardieu, declarație bombă despre un nou RĂZBOI în Europa.

Celebrul actor francez Gérard Depardieu a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Octavian Hoadră de la Realitatea TV că simte iminența producerii unui nou război în Europa pe fondul tensiunilor dintre Rusia și Ucraina, relatează Ştiri.md cu referire la dcnews.ro.

Depardieu a fost întrebat dacă actualul context în care se află Europa dă semnalele de începere ale unui război. "Se simte mirosul de pușcă, da. De altfel, Ucraina reîncepe tensiunile cu Putin, dar, în spatele acestei povești sunt americanii... nu am nicio îndoială. Nu am certitudinea că americanii nu s-au aflat în spatele "maidanului". E adevărat că ucrainienii sunt oameni care nu vor să fie ruși și preferă să fie sub protectoratul acestui regat al Lituaniei... Dar se simte. Se pretrec foarte repede niște lucruri, prin televiziune și, la fel ca și în lumea culturii...", a declarat actorul.

Gérard Depardieu apreciază că istoria are o anumită ciclicitate a evenimentelor majore și războiul este unul dintre aceste evenimente inevitabile. "Am făcut ultimul război mondial în Europa, în 1945, după aceea tot ce s-a întâmplat în anii 1950, căderea zidului Berlinului, în 1989, acum a venit vremea să facem un război. Au fost războaie peste tot. Nu s-au oprit niciodată. Nu a fost nicio zi de pace de când lumea există", a mai spus celebrul actor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării