main logo
3393

Demisie: Șefa regiunii Madrid, prinsă de un paznic român cum fură

Șefa regiunii Madrid, Cristina Cifuentes, și-a dat demisia miercuri după ce a fost acuzată că a trișat când și-a obținut diploma de master în drept și că a fost prinsă la furat cosmetice în 2011.

Demisie: Șefa regiunii Madrid, prinsă de un paznic român cum furăȘefa regiunii Madrid și-a dat demisia după ce a apărut o înregistrare ce ar arăta-o când fura o cremă anti-îmbătrânire.

O înregistrare a unei camere de supraveghere, publicată de ziarul OK Diario miercuri, o arată pe Cifuentes cum își golește geanta în fața paznicului de la un supermarket, după ce a fost acuzată că a furat o cremă anti-îmbătrânire, scrie Reuters citată de Hotnews.ro.

Cifuentes, 53 de ani, a spus înainte de a-și da demisia că însușirea acelei creme, în valoare de 40 de euro, a fost o ”eroare involuntară”. Ea fost liberă să plece după ce a plătit crema.

Scandalul masterului a izbucnit luna trecută după ce siteul de știri eldiario.es a prezentat o serie de nereguli în privind obținerea acestei titulaturi. Eldiario.es o acuză că nu a făcut nicio lucrare și că nu a mers la niciun examen.

Cifuentes a negat că ar fi făcut ceva greșit sau că ar fi beneficiat de un tratament preferențial, a amenințat cu tribunalul și a publicat o copie a diplomei obținute.

Demisia ei este o lovitură pentru Partidul Popular pentru că mulți o considerau un posibil lider viitor al formațiunii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării