main logo
567

De unde provine, de fapt, paharul de cafea din Game of Thrones

Momentul în care un pahar cu cafea a fost surprins într-o secvență din cel mai recent episod al serialului „Urzeala tronurilor/Game of Thrones” a stârnit numeroase controverse pe rețelele de socializare.

De unde provine, de fapt, paharul de cafea din Game of Thrones

Inițial, internauții au crezut că este vorba despre un pahar cu cafea de la Starbucks. Ulterior, HBO a răspuns cu o glumă, precizând că: „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai de plante”, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Metro a precizat, miercuri, că paharul ar proveni, de fapt, de la o cafenea independentă, Paper Cup, care se află în apropiere de platoul de filmare unde a fost realizată scena în care apare controversatul pahar.

Întrebat de juraliștii Metro, patronul cafenelei, John McKinney, a confirmat că actorii vin frecvent să își cumpere cafea de la el, una dintre cele mai „înfocate” cliente fiind Emilia Clarke.

„Nu îmi amintesc ce a comandat. Dar plac foarte mult chiflele (engl. Bagels). Cumpără destul de multe”, a spus McKinney.

Și actrița Sophie Turner, care o interpretează pe Sansa Stark, a fost surprinsă, în trecut, comandând cafea din cafeneaua Paper Cup.

Patronul cafenelei a mai declarat că nu este încântat că lanțul de cafenele Starbucks primește toată atenția, deși paharul provine din cafeneaua lui.

„E al naibii de dezgustător. Se bucură de reclamă de pe urma unor afaceri mici, cum este a noastră, este lăsată. Este evident că paharul nu provine de la Starbucks – cea mai apropiată cafenea din lanțul de magazine e la kilometri depărtare.”

„Cafeaua din Winterfell” a declanșat un val de glume pe Twitter și meme-uri hilare pe rețelele de socializare.

Actorul Peter Dinklage, care joacă rolul lui Tyrion Lannister, a publicat pe Instagram o fotografie în care sugerează că este vorba despre „Cafeaua clanului Stark.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării