main logo
676

David Beckham, moment jenant în timpul ceremoniei de la nunta regală

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost declaraţi soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii ca-n poveşti derulată azi în capela St. George a castelului Windsor.

David Beckham, moment jenant în timpul ceremoniei de la nunta regală

Nepotul reginei Elisabeta a II-a şi fosta actriţă, care a primit rangul de Alteţă Regală şi titlul de ducesă de Sussex, şi-au jurat dragoste eternă într-o ceremonie urmărită, din faţa televizoarelor, de milioane de oameni de pretutindeni din lume, scrie DigiSport.

La cununia religioasă au asistat 600 de invitaţi, printre care numeroase personalităţi din lumea filmului, a muzicii şi sportului. Printre aceştia, Oprah Winfrey, Serena Williams, George şi Amal Clooney, Sir Elton John, Idris Elba şi David şi Victoria Beckham.

Fostul fotbalist legendar al lui Manchester United şi Real Madrid a fost protagonistul unui moment jenant, surprins în timpul ceremoniei, scriu englezii. David Beckham a fost filmat în timp ce mesteca gumă, iar gestul său a atras criticile internauţilor.

Beckham a fost taxat imediat pe reţelele de socializare după ce a "ignorat regulile de bază ale bisericii şi a mestecat gumă, ca şi când viaţa sa ar fi depins de asta", scriu jurnaliştii britanici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării