main logo
1350

Dansul uimitor al concurenților care au luat al doilea Golden Buzz

Bad Salsa, un duo de dansatori din India, au reușit să impresioneze juriul de la Românii au talent, dar mai ales prezentatorii, Smiley și Pavel Bartoș, care au apăsat pentru a doua oară în această seară butonul auriu și i-au trimis direct în live-uri.

Dansul uimitor al concurenților care au luat al doilea Golden BuzzFoto: protv.ro

Bad Salsa este un duo indian de dansuri salsa care și-a câștigat faima după ce a luat trofeul în cel de-al patrulea sezon de la India's Got Talent, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Cei doi membri s-au antrenat la ”The Bivash Academy of Dance”, care este una din cele mai prestigioase academii de dans din India.

Acolo s-au cunoscut și au început să concureze în competiții naționale de dans din India sub numele de Bad Salsa.

Pe plan internațional, duo-ul a participat și la emisiunea ITV Britain's Got Talent: The Champions și la cel de-al cincisprezecelea sezon al emisiunii NBC America's Got Talent, unde au fost finaliști.

Cei doi se antrenează între 8-12 ore pe zi. Ei nu numai că urmează un program foarte strict, ci și o dietă la fel de strictă.

Dansatorii i-au uimit pe jurați cu mișcările și acrobațiile lor. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat pentru a doua oară butonul de Golden Buzz.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării