main logo
608

Dansatoare româncă, reținută în Italia în urma unei încăierări

O romancă care lucra ca dansatoare într-un club de noapte din Italia a fost reținută de autorități în urma unei bătai cu colegele de apartament.

Dansatoare româncă, reținută în Italia în urma unei încăierăriDansatoare româncă, reținută în Italia în urma unei încăierări

Românca locuia împreună cu două surori de origină marocană, iar lupta a început în casa pe care cele trei fete o împărţeau, fără a fi cunoscut încă motivul de la care a plecat întreg scandalul, scrie protv.md.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 7 dimineaţa, în oraşul italian Poggibonsi. Toate cele trei tinere lucrau ca dansatoare într-un club de noapte din oraş.

Cele trei fete s-au lovit puternic cu bastoane, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit mobilierul din interiorul casei distrus, sânge pe pereţi, iar cele trei tinere prezentau răni grave, scrie lanazione.it.

Tinerele prezentau răni în jurul gâtului, multiple vânătări, iar una dintre ele avea un traumatism cranian. Fetele au fost conduse la spital pentru îngrijiri medicale şi ulterior reţinute pentru distrugere şi violenţe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării