main logo
795

Curse ilegale cu cai în România: 4 bărbați sunt cercetați

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din judeţul Olt, după ce au organizat şi au participat la curse ilegale cu cai pe un drum comunal, acestea având loc din luna decembrie a anului trecut şi până în luna martie.

Curse ilegale cu cai în România: 4 bărbați sunt cercetați

În urma mai multor percheziţii, anchetatorii au găsit 12 cai, trei atelaje hipo, trei atelaje de tip sulky, transmite Știri.md cu referire la News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis printr-un comunicat de presă, că poliţiştii rutieri ai Poliţiei Corabia au făcut, vineri, cinci percheziţii – patru în Olt şi una în Dolj – la locuinţele unor persoane bănuite de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

“Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2021 – martie 2022, patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 30 şi 43 de ani, ar fi organizat şi ar fi participat, în calitate de conducători de vehicule cu tracţiune animală, la întreceri neautorizate pe Drumul Comunal 126, între localităţile Corabia şi Vârtopu, fapt ce ar fi îngreunat sau împiedicat circulaţia celorlalţi participanţi la trafic. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite trei atelaje hipo, trei atelaje de tip sulky şi 12 cabaline, ce au fost lăsate în custodia proprietarilor până la finalizarea cercetărilor”, se arată în comunicat. 

De asemenea, poliţiştii au mai găsit la percheziţii 90.820 de lire sterline şi 11.000 de euro, precum şi mai multe documente şi înscrisuri. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătora Corabia, pentru comiterea infracţiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi organizarea de pariuri bazate pe rezultatele unor concursuri clandestine, organizate în alte condiţii decât cele prevăzute de normele legale în vigoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării