main logo
630

Cuplul Beckham scot la licitaţie ţinutele de la nunta prinţului Harry

David şi Victoria Beckham scot la licitaţie ţinutele pe care le-au purtat la nunta prinţului Harry al Marii Britanii, iar încasările vor fi donate victimelor atacului terorist de la Manchester, din 2017.

Cuplul Beckham scot la licitaţie ţinutele de la nunta prinţului Harry

Ţinutele sunt scoase la licitaţie pe platforma online Omaze, în beneficiul familiilor victimelor atacului terorist care a avut loc în timpul unui concert al cântăreţei Ariana Grande la Manchester Arena, pe 22 mai 2017, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Informaţia a fost publicată de Victoria Beckham pe platforma online Instagram.

David, în vârstă de 43 de ani, a purtat un costum de dimineaţă de culoarea cărbunelui, de la Dior Homme, cu iniţialele sale cusute pe interior, o cămaşă din bumbac egiptean, o cravată din mătase gri şi pantofi din piele de viţel. 

Soţia sa, în vârstă de 44 de ani, a purtat o rochie midi bleumarin din viitoarea sa colecţie de primăvară/ vară 2019. Colecţia va ajunge în magazine în noiembrie.

Fosta membră a trupei Spice Girls - care are patru copii cu soţul ei - a declarat recent că s-a simţit uşurată că a avut mai multe opţiuni pentru ţinuta aleasă la nunta prinţului Harry, care a avut loc pe 19 mai. La nunta fratelui acestuia, prinţul William, care a avut loc în 2011, Victoria era însărcinată cu cel mai mic copil al ei, Harper.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării