main logo
817

Cum un moldovean a încercat să mituiască polițiștii de frontieră din România

Un bărbat din Republica Moldova este cercetat pentru dare de mită, în contextul în care a strecurat o sumă de bani în documentele de identitate înmânate poliţiştilor de frontieră, care se pregăteau să îi verifice autovehiculul cu care transporta colete cu mărfuri în Italia.

Un moldovean a încercat să mituiască polițiștii de frontieră din România

Pe 28 februarie, lucrătorii de poliţie judiciară au prins în flagrant un bărbat, cetăţean al Republicii Moldova, în timp ce oferea suma de 40  de euro unor poliţişti de frontieră din cadrul I.T.P.F. Iaşi – Sectorul Poliţiei de Frontieră Oancea, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

Suma de bani a fost dată pentru ca polițiștii să nu efectueze controlul autovehiculului pe care îl conducea. 

”Conducătorul auto a înmânat echipajului documentele de identitate, ocazie cu care i-a remis unui lucrător suma de 40 de euro, cu scopul de a-i determina pe aceştia să nu efectueze controlul specific al autovehiculului, motivând că se grăbeşte să ajungă la destinaţie”, au precizat reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Galaţi. 

Poliţiştii l-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea pentru efectuarea controlului asupra autovehiculului şi au anunţat DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării