main logo
710

Cum se va numi copilul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Primul copil al ducilor de Sussex, Harry şi Meghan, va fi prezentat publicului larg în următoarele zile, iar părinţii săi nu s-au hotărât încă asupra numelui.

Cum se va numi copilul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Prinţul Harry a anunţat presa, la Castelul Windsor, că Meghan a născut. „Sunt foarte bucuros să anunţ că Meghan şi cu mine avem un bebeluş, un bebeluş foarte sănătos”, a declarat Harry în faţa camerelor de televiziune, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

„A fost uimitor, absolut incredibil. Suntem amândoi încântaţi şi recunoscători pentru toată dragostea şi sprijinul tuturor. Am vrut să împărtăşim asta cu toată lumea”, a mai spus el.

Meghan Markle, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry, a născut luni un băieţel, a anunţat Palatul Buckingham, precizând că mama şi bebeluşul sunt bine.

„Alteţa sa Regală, ducesa de Sussex, a adus pe lume un băieţel luni dimineaţă, la ora 05:26. Bebeluşul cântăreşte 3,260 kg”, a precizat palatul regal.

„Ducesa şi bebeluşul sunt sănătoşi şi se simt bine. Cuplul regal doreşte să le mulţumească tuturor pentru entuziasmul şi sprijinul pe care l-au arătat în acest moment special din viaţa lor. Mai multe detalii vor fi făcute publice în zilele următoare”, conform Palatului Buckingham.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării