664
0
Cum proceda o controloare germană cu pasagerii prinși fără bilet
664
0

O controloare de la compania germană de căi ferate - Deutsche Bahn (DB) - a fost concediată după ce superiorii au aflat că filma scene fierbinți în vagoane, după ce trenurile se retrăgeau în depou.

Teresa W., de 33 de ani, îi obliga pe pasagerii tineri, găsiți în tren fără bilet, să filmeze scenele erotice, în care ea avea un rol de dominatoare. În caz contrar, aceștia riscau amendă de câteva sute de euro, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Povestea a ieșit la lumină după ce Teresa a postat una din filmări, intitulată ”Contravenientul prins în tren de Lady Ashley”, pe un site pentru adulți, relatează bild.de.

În video, tânăra se apropie de un pasager fără bilet și îi spune: ”Acum îți arăt ce fac cu pasagerii care nu plătesc bilet. Dă-ți jos pantalonii și arată…”. Apoi, începe să îl lovească cu biciul.

Teresa, care ar fi fiica vitregă a unui politician din landul Saxonia-Anhalt, a încercat să se apere spunând că în afara programului era liberă să facă orice. Însă șefii ei au fost de altă părere și au concediat-o.

”Angajaților DB nu le este permis să utilizeze uniforma de lucru, instrumentele sau spațiul în scopuri private sau comerciale. Analizăm faptele și evaluăm ce alte măsuri trebuie întreprinse”, au declarat reprezentanții companiei de transport feroviar. 

Theresa W posing in the film

Another still from the video

Citește și
article image
Ministrul Nicu Popescu întreprinde o vizită de lucru la...
0
63
article image
Artistul moldovean care a ajuns eroul emisiunilor TV în...
0
906
article image
Germania: 14 răniţi după explozia unei tigăi la un târg...
0
157
article image
Sondaje: Germanii vor ca Merkel să-şi ducă la bun sfârşit...
0
71