main logo
728

Cum o româncă de 43 de ani a devenit eroină în Italia

O româncă în vârstă de 43 de ani este eroină în Italia, după ce a salvat viața unui italian care și-a dat foc. Românca l-a urcat în mașina proprie și l-a transportat la spital.

Cum o româncă de 43 de ani a devenit eroină în ItaliaFoto: stiridiaspora.ro

Presa din Italia scrie despre cazul româncei de 43 de ani care nu a stat pe gânduri și a salvat un italian de la o moarte îngrozitoare, transmite Știri.md cu referire la Stiridiaspora.ro.

Potrivit torinoggi.it, italianul, în vârstă de 42 de ani, suferise o decepție în dragoste și a decis să-și pună capăt zilelor.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 09 septembrie, atunci când bărbatul, originar din localitatea Nichelino, provincia Torino, și-a dat foc în autoturismul său, un Peugeot 206, parcat pe via Parri din localitatea Torre Pellice.

Românca a observat că din mașina respectivă ieșea fum, iar când a văzut bărbatul în flăcări a apelat imediat serviciul 112. Mai mult, femeia n-a stat mult pe gânduri și a făcut un gest care probabil i-a salvat viața italianului: l-a urcat în mașina ei și l-a transportat la spital.

Conaționala noastră l-a transportat pe italian Spitalul din Pinerolo, acesta fiind ulterior dus cu elicopterul la spitalul Cto din Torino. Bărbatul se află în stare gravă, suferind arsuri pe 45% din corpul său.

Carabinierii din Torre Pellice investighează incidentul, încercând să stabilească ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării