main logo
405

Cum l-a numit presa din Coreea de Nord pe Trump, în urma summitului

În urma summitului istoric Trump – Kim, presa din Coreea de Nord îl laudă pre președintele american, în unele cazuri numindu-l pe șeful administrației de la Washington „lider suprem”, titulatură atribuită doar lui Kim Jong-un.

Cum l-a numit presa din Coreea de Nord pe Trump, în urma summitului

Presa din Coreea de Nord îl laudă pe Donald Trump în articolele post-summit referindu-se la președintele american ca la “liderul suprem”, titulatură atribuită lui Kim Jong-un, tatălui și bunicului său, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Faptul că Donald Trump a fost portretizat ca un lider demn de respect de către presa din Coreea de Nord demonstrează că regimul de la Phenain, care controlează fiecare aspect din media și fiecare mesaj public, îl consideră pe președintele american un partener cu care se poate comunica.

De asemenea, și Donald Trump a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kim Jong-un.

E un bărbat foarte capabil, gândiţi-vă că a moştenit o ţară la 26 de ani şi s-a dovedit în stare s-o conducă”, a declarat liderul de la Casa Albă. 

Ba mai mult, pe tot parcursul întâlnirii, Trump a fost zâmbitor și a dat dovadă de numeroase gesturi de prietenie față de omologul său nord-coreean.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării