1 166
2
Cum arată Tom Hanks la două luni de când a fost infectat cu coronavirus
1 166
2

Au trecut două luni de când Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au dezvăluit că au fost infectaţi cu coronavirus.

În data de 11 martie, în urma unei postări pe Instagram, întreaga lume a aflat chiar de la actor că vor fi băgaţi în carantină în urma nefericitului diagnostic, transmite Știri.md cu referire la okmagazine.ro.

Cei doi se aflau în Australia, unde Tom Hanks filma pentru producţia despre viaţa lui Elvis Presley.

Ei au fost primele vedete depistate pozitiv la testul făcut pentru coronavirus.

La acel moment, multe producţii au fost puse pe hold, pentru a evita propagarea pandemiei.

Tom şi Rita au vrut să se afle de la ei şi au postat în martie următorul mesaj pe Instagramul actorului: “Bună, prieteni! Rita şi cu mine ne aflăm în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, ca şi cum am fi răciţi şi cu nişte dureri în corp.”

Apoi actorul a descris simptomele prin care a trecut până să îşi dea seama că este grav:

“Am avut amândoi nişte frisoane sporadice. Dar şi episoade de febră. Şi ca să fim corecţi, aşa cum e nevoie în acest moment, dată fiind situaţia mondială, am fost testaţi pentru coronavirus şi am fost depistaţi pozitiv.”

Iată că acum, la aproximativ două luni de atunci, actorul a apărut pe străzile din Los Angeles.

Tom Hanks încă se portejează de coronavirus şi a ales să poarte o mască făcută într-o eşarfă simplă, verde. A purtat-o peste nas şi peste gură, abia a putut fi recunoscut.

Acesta a renunţat la mănuşile de protecţie, dar, cu siguranţă, ştie cum să se ferească de bacterii, de viruşi. 

Viaţa lui Tom Hanks după infectarea cu coronavirus

Tom Hanks a vorbit în interviul pentru postul de radio The National Defense că avea dureri mari, obosea foarte repede şi dormea ca să îşi revină. Nu mai făcea nici sport: „După 12 minute, eram epuizat. Mă întindeam în patul de spital şi dormeam”, a povestit actorul.

„A venit un medic din spital să mă vadă şi i-am spus: «Mi s-a întâmplat ceva ciudat. Am încercat să fac exerciţii de stretching şi la sol şi nu am putut să fac nici măcar jumătate».

S-a uitat la mine prin ochelarii ei, ca şi cum i-ar fi vorbit celei mai stupide persoane de pe Pământ, şi mi-a spus: «Suferiţi de COVID-19»”, a mai zis el.

Se pare că soţia, Rita Wilson, a avut dureri mai mari: „ Era foarte obosită, a avut dureri mari, a simţit un disconfort atât de mare încât nu dorea să fie atinsă”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter