main logo
20787

Cum arată secretara celui mai sărac preşedinte

Preşedintele uruguayan, Jose Mujica - cel mai sărac şef de stat din lume, a declarat că întreaga sa avere este constituită doar dintr-o maşină Volkswagen Beetle din 1987, scrie Global News, citat deantena3.ro.

În cadrul unei declaraţii sub jurământ privind activele sale, Mujica arăta că nu deţine conturi bancare şi a pus mica sa fermă floricolă pe numele soţiei, el posedând doar vechea maşină, ce valorează circa 1.500 de euro. Mujica, fost luptător de gherilă care a preluat funcţia în martie este popular în micul stat pentru stilul său de viaţă modest.

Declaraţia preşedintelui în vârstă de 75 de ani arată că Mujica nu are datorii sau economii şi nu mai deţine nicio proprietate.

Salariul porezidenţial al acestuia este de circa 10.000 de euro lunar, dar donează cea mai mare parte din acest coaliţiei de stânga şi pentru un program public de construcţie case.

Însă gusturile sale la femei nu sunt deloc proporţionale cu „averea" sa. Secretara preşedintelui este o bombă sexy, care a realizat recent o şedinţă foto incendiară, ce a aprins toate tabloidele din străinătate.

Fabiana Leis spune că este foarte fericită cu job-ul pe care îl are şi îi place să ajute lumea.

presedinte, secretara

presedinte, secretara

presedinte, secretara

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării