main logo
631

Cum arată certificatul de naștere al fiului Ducilor de Sussex

Presa britanică a publicat certificatul de naștere al micuțului Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Harry și al Ducesei Meghan.

Cum arată certificatul de naștere al fiului Ducilor de Sussex

Fiul lui Harry şi Meghan, cel mai nou membru al casei regale britanice, s-a născut pe 6 mai. El este al şaptelea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro

Certificatul de naștere al lui Archie clarifică un detaliu speculat îndelung de tabloidele britanice. Unde a născut Meghan: la spital sau acasă, la Frogmore Cottage, din Windsor, unde intenționa.

Se pare că, pentru că sarcina ei s-a prelungit, medicii i-au recomandat să nască la spital. Ducesa a ales Spitalul Portland din Londra. La rubrica ocupație, pe certificat Meghan a trecut: ”Prințesa Regatului Unit”

Micuțul Archie nu a primit pentru moment un titlu regal oficial, cel mai probabil pentru că părinții săi au refuzat. Potrivit Times of London, Ducele și Ducesa de Sussex vor ca fiul lor să aibă o ”viață relativ nomală”, așa că au refuzat pentru moment un titlu.

Archie putea primi titlul de conte de Dumbarton, deținut de Prințul Harry. Copiii de viță nobilă de obicei moștenesc la naștere un titlu mai mic deținut de tatăl lor. Spre deosebire, toți copii lui Kate și William, Ducesa și Ducele de Cambridge, au primit titluri regale după naștere. 


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării