main logo
2528

Cum arată celula în care este ținut criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la două zile după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a spus că a fost sechestrată și violată de inculpatul din Caracal.

Cum arată celula în care este ținut criminalul din Caracal

În timp ce ancheta se afundă pe zi ce trece, Dincă privește precum un martor mut cum autoritățile se perindă prin fața sa, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro

Din data de 27 iulie, Gheorghe Dincă se află în arest preventiv, fiind suspect atât de uciderea Alexandrei, fată de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, dar și de uciderea Luizei Melencu, fată de 18 ani din comuna Coșoveni, dispărută în aprilie. Suspectul a recunoscut că le-a ucis pe fete, iar anchetatorii continuă să caute probe prin casa sa, după ce au descoperit oase, dinți, cenușă, ce aparține Alexandrei Măceșanu, sânge și multe dispozitive.

A trimis de la începutul anchetei până acum puțină vreme anchetatorii pe piste false, a pus scafandrii să caute trupul Luizei prin Olt, apoi prin Dunăre, iar, în cele din urmă, a recunoscut unde este ascuns cadavrul fetei, ”pentru liniștea sa sufletească”. Acum, despre Dincă, avocatul familiei Luizei Melencu susține că este consiliat de cineva, spunând că ”merge pe chestii de finețe, dar cu cheie juridică”.

Totodată, apărătorul primei sale victime precizează și că inculpatul are o tehnică bine stabilită și urmărește închiderea cazului, dat fiind că, aparent, s-au găsit cele rămășițe pentru victimele căutate, suspectul crezând că astfel anchetatorii se vor opri. În timp ce în jurul său s-a organizat o armată pentru a desluși cazul, Dincă se plânge prin vocea avocatului său că este ostenit, iar atunci când este condus în teren pentru cercetări, i se dă apă caldă, pentru că nu există frigidere.

Însă, de ce ar fi ostenit? Paradoxal este că surse din anchetă subliniază că Dincă își face veacul în condiții foarte bune în arestul de la IPJ Olt, unde împarte celula cu un singur deținut. Mai mult, acesta se poate destinde și la televizor, căci deține unul în celula sa. De asemenea, tot prin acest intermediu poate ști tot ce se întâmplă afară, așa că este la curent cu tot ce se dezbate în presă în legătură cu faptele sale.

Cum arată celula în care este ținut Gheorghe Dincă. Știe tot ce se întâmplă afară
Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării