main logo
1994

Cum arată capra mutant cu față umană. Locuitorii au ajuns să o divinizeze

O capră mutant a stârnit isterie printre locuitorii unui sat din India. Deși s-au speriat în primele clipe când au văzut animalul, la scurt timp au început să o divinizeze. Cum arată capra cu fața umană?

Cum arată capra mutant cu față umană. Locuitorii o divinizează

Cum arată capra cu fața umană care a ajuns să fie divinizată?

Fotografiile cu o capră au devenit virale după ce sătenii din Nimodia au considerat-o o minune de la Dumnezeu. Conform thesun.co.uk., chiar proprietarul animalului a postat filmulețe cu aceasta, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Cel care o deține se numește Mukeshji Prajapap și a pornit o adevărată isterie nu doar în India, ci peste tot în lume unde a ajuns fotografia.

În India este un lucru destul de obișnuit ca animalele să fie mutante. Pe vremuri, era cunoscut faptul că atât animalele, cât și oamenii care se nășteau cu un handicap erau aleșii lui Dumnezeu, lucru ținut minte de indieni chiar și în zilele noastre.

„Venerată ca un avatar al divinității”

Creatura a ajuns ușor să fie „venerată ca un avatar al divinității”. În anul 2017, alt caz al unei capre a surprins. Animalul s-a născut cu un singur ochi poziționat în mijlocul frunții. Deși veterinarii erau convinși că aceasta nu va rezista nici măcar primei zile, ea a supraviețuit.

Câțiva fermieri din Argentina au avut parte de un șoc imens în luna septembrie a lui 2019. 

În momentul în care și-au dus vitele la păscut, au descoperit un vițel cu un cap ieșit din comun, care semăna mai degrabă cu un pui de om. 

Vițelușul se născuse cu un nas mic și o gură care lăsau impresia unui cap de om. Din păcate, acesta a murit la scurt timp.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării