20 aug, 2019 20:20
1 080
0
Cum arată Brigitte Macron după o operaţie de reîntinerire facială
20 aug, 2019 20:20
1 080
0

Brigitte Macron a apărut în public pentru prima dată, după ce ar fi avut parte de un tratament de reîntinerire facială de trei ore, la un spital privat din Paris, în iulie, potrivit Daily Mail.

Prima-doamnă a Franței, în vârstă de 66 de ani, care este căsătorită cu preşedintele francez Emmanuel Macron, în vârsta de 41 de ani, a avut un look proaspăt înainte de întâlnirea oficială cu liderul rus Vladimir Putin, de la Fort de Bregancon, o reşedinţă prezindenţială din Bormes-Les-Mimosas, în sudul Franţei, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Ajungând alături de Emmanuel Macron, Brigitte a fost îmbrăcată într-o rochie albastru pastel, care-i complimenta figura, în timpul unei cine, după ce vreme de trei săptămâni s-ar fi recuperat după tratamentul facial.     

Brigitte a părut bine dispusă, deşi braţul său era bandajat, sugerând că prima-doamnă probabil se recuperează în urma unui traumatism.     

Potrivit informaţiilor din presa locală, Brigitte a fost pusă sub anestezie generală pe 16 iulie, înainte să intre într-o operaţie cosmetică care ar fi durat trei ore, la un spital privat din Paris. 

Aceasta ar fi avut loc la faimosul Spital American din capitala Franţei, care este foarte popular printre celebrităţi şi unde unitatea de chirurgie estetică oferă „tehnologii de ultimă oră”, inclusiv unele destinate „procedurilor de reîntinerire facială”. 

Macron, care în trecut a vorbit despre faptul că se simte ca şi cum ar arăta mai bătrână decât soţul său, a fost văzută mergând la o consultaţie, pe 16 iulie. 

„Operaţia a decurs bine şi fosta profesiară a putut să părăsească Spitalul American în aceeaşi zi”, au scris mai multe publicaţii pariziene, vineri. 

Sursele citate au mai precizat că medicul care a operat-o pe Macron este „un chirurg plastician eminent”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter