main logo
13610

Cum arată biroul din vila lui Ion Chicu în care s-a autoizolat premierul

Prim-ministrul Ion Chicu ar fi fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a informat aseară pagina de Facebook a Guvernului. Cu toate acestea, șeful Cabinetului de miniștri continuă să-și exercite atribuțiile de la distanță.

Cum arată biroul din vila lui Ion Chicu în care s-a autoizolat premierulFoto: tv8.md

În aceste condiții, premierul a condus ședința Guvernului de astăzi de la distanță, cel mai probabil, judecând după imagini, dintr-o odaie a mansardei vilei sale de la Durlești, suburbia Capitalei, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

În debutul ședinței Cabinetului de Miniștri, Ion Chicu a spus că se simte bine și că unicul deranj ține de „vocea melodioasă” pe care o are.

În imagini se poate vedea că podul din biroul improvizat de la domiciliul premierului este sub unghi, iar astfel, cel mai probabil se află la etaj, sub acoperiș, asta întrucât din cei trei pereți nu se vede niciun geam.

În partea dreaptă din spatele premierului poate fi văzută o canapea, iar vizavi de aceasta, pe perete, un televizor. Totodată, într-un colț se vede un dulăpior, iar pe perete, lângă ușă două tablouri, sau poate fotografii alb-negru înrămate. 

Cel mai mult însă a atras atenția celor care au urmărit ședința Guvernului este icoana de pe dulăpiorul din colț, inițial unii spunând că ar fi vorba tocmai de „trei icoane care să-l apere pe premier”.

Deși nu cunoaștem unde anume s-a autoizolat Ion Chicu pe perioada infecției, putem admite că este vorba de casa acestuia din orășelul Durlești din suburbia Capitalei.

Potrivit Ziarului de Gardă, Ion Chicu locuiește într-o vilă amplasată în orășelul Durlești, în Întovărășirea Pomicolă „Struguraș”. Este, de fapt, un duplex ce se întinde pe o suprafață de 155 m.p., pe care familia noului premier îl împarte cu Aliona și Gheorghe Ursoi, sora și, respectiv, cumnatul său.

Acum un an, după ce devenise prim-ministru, mai multe autospeciale ale Întreprinderii Municipale „Exdrupo” au fost surprinse în timp ce reparau drumul din fața casei lui Ion Chicu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării