main logo
1679

Cum arată bărbatul care nu și-a mai spălat părul de 40 de ani

Sakal Dev Tuddu, un bărbat în vârstă de 63 de ani din statul indian Bihar, nu și-a mai tuns și spălat părul de 40 de ani. Astfel, șuvițele lui împletite au ajuns să aibă în jur de 1,8 metri.

Cum arată bărbatul care nu și-a mai spălat părul de 40 de aniFoto: twitter.com

Sakal Dev Tuddu, un bărbat în vârstă de 63 de ani din statul indian Bihar, nu și-a mai tuns și spălat părul de 40 de ani. Astfel, șuvițele lui împletite au ajuns să aibă în jur de 1,8 metri, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
View image on Twitter

Bărbatul susține că într-o noapte, în urmă cu patru decade, părul său s-a împletit „spontan”, fără intervenția sa, fapt pe care îl consideră o „binecuvântare divină”.

Mai mult, omul susține că Dumnezeu l-a vizitat într-un vis și i-a spus să nu se mai tundă, ceea ce a și făcut de atunci.

Mai mult, omul a renunțat la fumat și la consumul de alcool, în semn de apreciere față de zeitate. Ca să își țină părul cât mai curat, atunci când iese din casă îl adună pe tot îl vârful capului și îl ascunde sub o bucată de material alb.

Sakal Dev Tuddu și-a câștigat notorietatea printre vecini, care îl strigă „Mahatma Ji”, datorită atitudinii sale umile. Mai mult, el este cunoscută în regiune ca fiind un vindecător tradițional, care prepară tratamente naturiste pentru cuplurile fără copii.

Timp de 31 de ani, bărbatul a lucrat în cadrul departamentului forestier din Munger, localitate situată în estul statului Bihar. El locuiește cu soția, cei șase copii și șapte nepoți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării