main logo
1271

Cum arată amanta lui El Chapo. Soția traficantului a râs de ea

Lucero Guadalupe Sanchez Lopez, în vârstă de 29 de ani, a depus mărturie împotriva traficantului mexican și a povestit că are o relație cu el încă din 2011.

Cum arată amanta lui El Chapo. Soția traficantului a râs de ea

”Chiar și în prezent sunt confuză, credeam că avem o relație romantică. Uneori îl iubeam, alteori nu”, și-a început amanta Lucero declarația, moment în care soția sa lui El Chapo, Emma Coronel, a izbucnit în râs.

Lucero, de profesie politician, s-a cunoscut cu El Chapo în 2011. ”Relația noastră a îmbinat afacerile cu plăcerile”, a explicat tânăra de 29 de ani.

Când vine vorba de ”afaceri”, se referă la faptul că traficantul o punea să transporte, cu avionul, sute de kilograme de droguri, peste graniță.

Deși El Chapo era vânat constant de poliție, cei doi tot reușeau să se întâlnească, în locuințele unde se ascundea de forțele de ordine. Casele aveau și câte un tunel, pentru orice eventualitate.

Lucero a acceptat să facă declarații împotriva traficantului în schimbul unei sentințe mai blânde.

La finalul termenului de judecată, soția lui El Chapo nu a părut deloc afectată de aceste dezvăluiri și a continuat să afișeze o imagine zâmbitoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării