main logo
4853

Cum arată adolescenta cu chip de porțelan care face furori

Dupa avalansa de papusi Barbie modificate estetic, a venit randul celor care s-au nascut cu trasaturile caracteristice papusilor adorate de toate fetitele din lume.

Este eleva la un liceu din China, insa preocuparile ei sunt altele decat studiul si interesul fata de scoala, asa cum ar fi firesc la varsta ei. Wang Jiayun a devenit faimoasa in lumea virtuala a Coreei, dupa ce fotografiile care ii afisau chipul de portelan au strans mai multe vizualizari decat cele ale marilor celebritati ale lumii.

Aceasta s-a infiltrat rapid in topul persoanelor cautate pe portalele web si a strans in jur de 3.5 milioane de vizualizari, iar adolescentii coreeni sunt fascinati de infatisarea ei mai putin obisnuita.

Tanara are o inaltime de 164 cm si o greutate de 42 kg si s-a nascut in localitatea Kowloon din Regiunea Administrativa a Hong Kong-ului. In prezent locuieste in Shenzhen City, ce apartine de provincia Guangdong din China si este cunoscuta pe internet sub pseudonimul “Iceberg”.

Probabil acest nume nu a fost ales din pura intamplare, avand in vedere aspectul ei rigid, de gheata care ii incanta pe fanii ei multi la numar, dar si faptul ca este indragostita de alb.

adolescenta, papausa

Tanara, entuziasmata de look-ul ei de papusa Barbie, cu ochii mari, par lung si drept si piele deschisa la culoare, pare lipsita de traire si vlaga in corpul ei minuscul, subtire si alb ca varul.

papausa, adolescenta

In schimb, isi incanta zecile de mii de admiratori cu poze in care apare sumar imbracat, deseori doar intr-un maiou si o pereche de pantaloni incredibil de scurti sau rochite decoltate, care abia ii acopera firavul posterior, dar care ii evidentiaza bustul de adolescenta si picioarele subtiri.

papausa, adolescenta
Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării