1 473
0
Cum ar fi ajuns cadavrul unei copile de 6 ani din România până în Ucraina
1 473
0

Fetița de 6 ani din Maramureş, dispărută în timpul unei viituri, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, ar putea să fi fost dusă de ape până în Ucraina, la câţiva zeci de kilometri distanță de casă.

Foto: protv.ro

Autoritățile de la noi au fost anunțate că s-a găsit cadavrul unui copil, sub un pod dintr-o localitate din țara vecină, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

La mai bine de 2 săptămâni de la dispariția Valentinei, fetița în vârstă de 6 ani, din localitatea Repedea, județul Maramureș, autoritățile au primit indicii că trupul neînsuflețit al acesteia ar fi putut să fie purtat de ape până în Ucraina. 

La momentul dispariției, sora mai mică a acesteia, în vârstă de 4 ani, le-a spus părinților că aceasta a mers la pârâul din localitate.

La 24 de ore de la data dispariției, la aproape 300 de metri de casa ei, în apele pârâului Tomnatec s-a găsit bluza fetei. Cum pârâul se varsă în râul Tisa, cel mai probabil trupul acesteia ar fi fost purtat de apele umflate de ploile torențiale până în țara vecină.

Dacă nu vor reuși să identifice copilul, cel mai probabil se va face testul ADN, spun surse din anchetă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter