main logo
481

Cum a scăpat cu viață o româncă de 89 de ani, atacată de hoți

Clipe de groază a trăit o bătrână de 89 de ani, atacată de hoți în toiul nopții în casa ei din localitatea Piatra Șoimului din județul Neamț, România.

Cum a scăpat cu viață o româncă de 89 de ani, atacată de hoți

Deși abia aude și vede, pensionara a reușit să îi pună pe fugă pe agresori, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro.

Cei doi indivizi au dat buzna în casa femeii care avea ușa deschisă în noaptea de 11 spre 12 septembrie. Bătrâna de 89 de ani a fost amenințată cu moartea, după ce nu a vrut să le spună unde își ține ascunși banii.

Agresorii au legat-o pe femeie la gură cu un batic ca să nu țipe după ajutor și apoi s-au apucat de cotrobăit.

Fiind concentrați pe căutări, bărbații nu au stat cu ochii pe bătrână care și-a dat jos baticul de la gură. Apoi, a ieșit în prispă și a țipat ca din gură de șarpe după ajutor.

Vecinii au aprins luminile și, de teamă, hoții au fugit, fără să ia nimic din casă.

Deși nu mai vede și nu mai aude bine, bătrâna a reușit să îi descrie pe agresori. După șase zile de cercetări, polițiștii au reușit să îi prindă de infractori. Este vorba despre un tip de 27 de ani și un altul de 34 de ani.

Suspecții au fost reținuți și duși în fața unui procuror. Amândoi sunt cercetați pentru tentativă de tâlhărie calificată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării