main logo
481

Cum a reușit victima unui atac cu ciocanul să-și ia viața de la capăt

Josie Russell, o femeie care la vârsta de nouă ani a fost victima unui atac cu ciocanul, a decis să se mute înapoi în casa în care a trăit cu mama și sora sa înainte să fie ucise cu brutalitate, în localitatea Chillenden din Kent, în 1996.

Când avea nouă ani, Josie a fost legată și atacată cu ciocanul pe un drum de țară. Mama sa Lin, în vârstă de 45 de ani, și sora cea mare Meghan și-au pierdut viața în atacul care a șocat o țară întreagă. 22 de ani mai târziu, femeia de 31 de ani a decis să se mute cu logodnicul său Iwan Griffith în locuința în care și-a petrecut copilăria înainte să-și piardă familia, informează The Sun, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

„Mă simt de parcă am locuit toată viața în acea casă. Acum o aranjăm cum ne place, pentru că este o casă veche. Au fost vremuri fericite, îmi amintesc că mă jucam în grădină”, a spus ea.

Familia a locuit în respectiva locuință câțiva ani.

„Nu îmi amintesc foarte multe. Nu am vorbit despre nimic, ne-am văzut de viața noastră. Am făcut ce fac toți adolescenții”, a mai spus femeia, care și-a refăcut viața cu un inginer.

Întrebată cum a reușit să treacă peste pierderea familiei, ea a spus că a încercat să fie „foarte foarte ocupată.”

Josie și familia ei se întorceau de la o competiție școlară, pe un drum de țară, când au fost oprite de un individ. Acesta le-a legat, după care le-a atacat cu un ciocan într-o tentativă de jaf. Josie a supraviețuit, deși a fost grav rănită.

„Nu sunt o victimă, nu sunt o surpaviețuitoare. Sunt doar eu”, a mai spus ea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării