main logo
1964

Cum a reușit un tânăr să mănânce gratis la un fast-food timp de un an

Un student în vârstă de 27 de ani a păcălit angajații de la un fast-food din orașul Durban din Africa de Sud, pe care i-a convins să îi ofere mâncare gratis timp de un an, pretinzând că este un inspector de la controlul calității.

Cum a reușit un tânăr să mănânce gratis la un fast-food timp de un an

Tânărul de la Universitatea KwaZului Natal, a cărui identitate nu a fost făcută publică, venea la fast-food cu limuzina, susținând că a fost trimis de la sediul lanțului de restaurante ca să testeze standardele calității alimentare, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

El purta costum și intra în restaurant cu o mapă, în care nota diverse lucruri atunci când intra în bucătărie, scrie Daily Mail.

„Când intra în fast-food, încercat cu toții să ne comportăm cât mai frumos ca să nu îi supărăm pe cei de la sediul central. Era foarte convingător, pentru c era încrezător și alți colegi îl cunoșteau. Când venea la noi, intra în bucătărie și verifica totul, lua notițe și cerea să guste mâncarea. Probabil că înainte a lucrat la KFC, pentru că el cunoștea totul”, a declarat un angajat de la unul din restaurantele în care tânărul venea „în control”.

El avea chiar și o legitimație pe care scria că lucrează la sediul central al companiei.

Potrivit Daily Mail, el ar fi fost arestat, fiind acuzat de înșelătorie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării