main logo
1495

Cum a încurcat premierul Viorica Dăncilă CEX-ul cu sexul

Viorica Dăncilă a reușit să detensioneze ședința Comitetului Executiv al PSD, la finalul discuțiilor, făcând o greșeală de exprimare în discursul său.

Cum a încurcat premierul Viorica Dăncilă CEX-ul cu sexulFoto: digi24.ro

Încercând să își convingă colegii să renunțe la dispute, președintele partidului a spus ”sex” în loc de ”CEX”, făcându-i pe toți cei de față să râdă în hohote, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

”Eu credeam că în acest sex...”, a spus Viorica Dăncilă, fără să își dea seama, corectându-se apoi, când toți cei de față au început să râdă. ”CEX, nu sex”, a rectificat premierul râzând și ea de eroare. 

În discursul de final, Viorica Dăncilă s-a arătat nemulțumită că se reiau aceleași reproșuri și teme în dezbatere și a anunțat că data Congresului rămâne cea stabilită deja - 29 iunie. 

”Sper ca până e 27 iunie să dezghețăm și relațiile cu PES și să avem și invitați de la ei”, a spus președintele interimar al partidului. Ea le-a mai transmis colegilor că moțiunea de cenzură nu va trece de votul Parlamentului și PSD va avea ”un congres reușit”. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării