main logo
747

Culmea generozităţii în Irlanda: Un român a dat gratis 5.000 de euro pe stradă

Un român a oferit cinci mii de euro gratis trecătorilor din Irlanda. Asta după ce, luna trecută, şi-a incendiat bolidul în plină stradă. Oamenii s-au mirat, dar au luat banii.

Irlanda: Un român a dat gratis 5.000 de euro pe stradă

Tânărul a filmat scenele, le-a postat pe reţelele de socializare şi i-a îndemnat pe cei ce-l vizionează să distribuie imaginile mai departe, transmite Știri.md cu referire la Spynews.ro.

Bărbatul a ajuns cunoscut, presa internaţională a scris despre gestul său uimitor. El a mers la bancă şi a schimbat 5.000 de euro în bancnote de 5 euro şi a început să le împartă trecătorilor, în centrul Dublinului.

„La 20.000 de persoane pe live, dau cinci mii de euro la oamenii din Dublin Irlanda cinci euro de om ,să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani” a scris tânărul în dreptul transmisiunii pe Facebook.

Românul, cunoscut sub numele de Strugurel Lingurar, a devenit celebru prin intermediul transmisiunilor live pe care zeci de oameni le-au distribuit.

Strugurel Lingurar a comis numeroase infracţiuni, a făcut live în timp ce conducea beat pe şoselele din apropierea Dublinului, potrivit irishmirror.ie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării