main logo
513

Cu cât se vând pe internet cadourile primite la nunta regală

Invitaţii care au asistat la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle au primit săculeţi din pânză având în interior diferite obiecte, iar unii dintre aceştia au obţinut pe acestea suma de 1.000 de lire (1.141 de euro) la o licitaţie pe internet, relatează marţi cotidianele spaniole La Vanguardia şi ABC.

Cu cât se vând pe internet cadourile primite la nunta regală

În interiorul lor se afla libretul cu serviciul religios, un pachet de biscuiţi, un bănuţ de ciocolată, o sticlă cu apă, un magnet şi un bon cu discount de 20% la magazinul de suveniruri al castelului Windsor, scrie Agerpres.

Potrivit postului britanic BBC, licitaţiile se desfăşoară pe portalul eBay unde sunt oferiţi aceşti săculeţi care au iniţialele "HM" brodate pe pânză. "Nu pierde această oportunitate unică în viaţă de a pune mâna pe o bucăţică din istorie adevărată", se arată într-una din aceste licitaţii care se desfăşoară online.

Săculeţii din pânză au fost primiţi cadou de cei 2.640 de invitaţi care au urmărit nunta din grădina castelului, nu şi de cei 600 de invitaţi care au ocupat locuri în capela St. George.

Printre cei 2.640 de invitaţi s-au aflat 200 de membri ai organizaţiilor caritabile copatronate de cuplul regal, 100 de copii din şcolile locale, 610 rezidenţi ai localităţii Windsor şi 530 de angajaţi ai Coroanei britanice.

Au completat lista 1.200 de cetăţeni simpli veniţi din toate colţurile Marii Britanii care au urmărit ceremonia de pe ecranele uriaşe amplasate în spaţiile verzi ale fortăreţei construită în secolul XI.

Printre cei 600 de invitaţi care au ocupat un loc în biserică s-au aflat numeroase celebrităţi din lumea spectacolului, precum George Clooney şi soţia sa Ama Clooney, sau vedete din lumea sportului, precum fostul jucător de fotbal David Beckham şi soţia sa Victoria sau tenismena Serena Williams.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării