main logo
583

Criminalul care a ucis două românce și-ar fi găsit victimele online

O poveste de groază se conturează în Cipru. O româncă de 35 de ani şi fetiţa ei de 8 ani, dispărute în urmă cu 3 ani, ar putea fi victimele unui criminal în serie, arestat acum de autorităţile de la Nicosia.

Criminalul care a ucis două românce și-ar fi găsit victimele online

Suspectul, ofiţer de cariera în armată, a recunoscut că a ucis 7 femei şi copile, iar presa locală vorbeşte de primul criminal în serie de pe insulă. 

Se pare că individul şi-a cunoscut victimele adulte, pe site-uri matrimoniale.

De aproape 2 săptămâni, echipe ample de poliţişti, pompieri şi scafandri scotocesc o mină abandonată, un lac şi împrejurimile, într-un caz de crimă multiplă care a şocat opinia publică din Cipru, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Trupurile neînsufleţite a două femei - dispărute anul trecut - au fost găsite într-un puț de mină pe 14 aprilie şi, respectiv, 20 aprilie, nu departe de capitala Nicosia. 

Un al treilea trup a fost descoperit joi, într-un poligon al armatei, după ce presupusul ucigaş, în vârstă de 35 de ani, le-a arătat anchetatorilor unde l-a abandonat.

Cele trei femei erau de origine filipineză. În lacul Xyliatou este căutată fetiţa de şase ani a uneia dintre ele.

După ce iniţial a admis 3 crime, suspectul Nikos Metaxas, numit în presa locală “Orestis”, i-a bulversat pe investigatori recunoscând alte 4 crime.

Printre aceste noi victime s-ar afla o româncă şi fetiţa ei, care aveau 35 şi, respectiv, 8 ani, în momentul dispariţiei, în septembrie 2016. Trupurile lor încă nu au fost găsite.

Anchetatorii cred că ucigaşul şi-a cunoscut victimele pe site-uri matrimoniale.

Când complexitatea cazului a sporit, autoritățile cipriote au cerut ajutor Marii Britanii.

Londra a trimis un legist, un psihiatru şi ofiţeri cu experienţă în cazuri de crime în serie.

Acest caz şochează opinia publică din Cipru, care comentează pe larg pe reţelele de socializare.

Mesajele de condoleanţe pentru familii se împletesc cu acuzaţii aduse autorităţilor pentru că nu l-au descoperit pe ucigaş mai devreme.

Alţii se întreabă dacă nu cumva lista victimelor este mult mai mare.

Potrivit ziarului Cyprus Mail, este vorba de Livia Florentina Bunea şi fiica ei, Elena Natalia, care au dispărut din casa lor din Ayios Pavlos pe 30 septembrie 2016. 

Alarmaţi de absenţa lor prelungită, prietenii femeii ar fi intrat în apartamentul lor, pe care l-au găsit neîngrijit, cu vase murdare în bucătărie. 

Hainele celor două erau încă la locul lor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării