main logo
22531

Crima misterioasă de la Sagaidac: Poliția caută ucigașul miresei de 10 ani

Omorul miresei de la Sagaidac rămâne neelucidat. În septembrie 2013, pe Aliona Stratan, de 23 de ani, au bătut-o crunt și au înjunghiat-o chiar în casa proaspătului ei soț.

Crima de la Sagaidac: Poliția caută ucigașul miresei de 10 aniFoto: știri.md

Ancheta durează de 10 ani. Oamenii legii au cercetat doi bărbați, dar nici unul nu a fost condamnat, transmite Știri.md.

Totul s-a întâmplat în septembrie 2013. Mirii, Aliona și Tudor, s-au căsătorit în satul de baștină al mirelui, Sagaidac. La doar trei zile de la nuntă, soacra Alionei a găsit-o pe mireasă fără suflare.

„Am intrat în odaie, erau șuvițe de păr smulse și aruncate, stătea cu capul sub ea”, a povestit soacra Alionei.

În raportul de expertiză medico-legală, emis în 2013, experții au constatat multiple traume incompatibile cu viața, iar moartea a survenit din cauza unei hemoragii puternice. Cel mai suspect lucru este lipsa orei la care ar fi decedat Aliona.

Imediat după aceasta, oamenii legii l-au reținut pe proaspătul soț al decedatei. Procurorii l-au ținut 12 zile în izolator, iar timp de doi ani l-au cercetat pentru omor, însă în 2016 Tudor Crețu a primit despăgubiri de 67.000 de lei din partea statului, pentru că a fost învinuit pe nedrept de omor.

În următorii trei ani, oamenii legii nu au avut niciun suspect și abia în 2019 în dosar a apărut un alt învinuit – verișorul mirelui, Mircea, care ar fi fost observat de o vecină în timp ce ieșea însângerat din casa mirilor.

„Eu nu știu, poate a dat peste ea moartă, s-a speriat și a fugit. Nu am scris plângere la Poliție”, a spus vecina.

În iunie 2022, oamenii legii l-au scos de sub învinuire pe Mircea.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării