1353
0
Crimă la Caracal: Ce a descoperit avocatul în plicul sigilat de la dosar
1353
0

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că plicul sigilat aflat la dosarul Alexandrei Măceşanu, în care trebuia să se afle un CD cu înregistrarea discuției telefonice de la 112, era gol.

Foto: protv.ro

Avocatul a declarat vineri că atunci când a vrut să asculte înregistrarea telefonică a discuției de la 112 din momentul când a sunat Alexandra, a aflat că plicul este gol, deşi acesta fusese sigilat, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

”Deci lucrurile sunt foarte complicate și relevă o altă situație de fapt și alte conivențe infracționale, inclusiv de acoperire a polițiștilor și a celor care au avut ancheta inițial.” - spune Tonel Pop.

Întrebat de jurnaliști cine ar avea interesul să îi ”acopere” pe polițiști, avocatul a răspuns că nu avea cine să pună un plic sigilat gol la dosar.

Reporter: Cine încearcă să-i acopere?

Avocat Tonel Pop: ”Păi și eu mă gândesc cine a pus un plic sigilat și gol la dosar?”

Avocatul mai spune că dosarul Alexandrei ”este total incomplet”.

”De exemplu nu are absolut nimic ce privește liziera. Nimic din ce s-a găsit la lizieră, nimic din planșe, foto, video, absolut nimic.” - a mai spus Tonel Pop.

Dincă a declarat că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă rămășițele Luizei nu au fost descoperite.

Procurorii cercetează in rem și o posibilă complicitate la omor a soției lui Dincă și au pus sub sechestru toate bunurile familiei. Verificările s-au extins până în Statele Unite, pentru că anchetatorii români au cerut informații despre două conturi de Facebook. Unul i-ar aparține Luizei, victima dispărută în luna aprilie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter