main logo
3194

Crima de la Caracal: Rămășițele fetelor, căutate cu un scaner performant

Anchetele legate de cazul Caracal continuă marți în curtea casei lui Gheorghe Dincă, unde se face curăţenie pentru ca poliţiştii să caute eventuale rămăşiţe umane.

Crima de la Caracal: Rămășițele fetelor, căutate cu un scaner performant

În acelaşi timp, la Bucureşti, procurorii îi audiază pe fostul şi pe actualul adjunct al şefului poliţiei judeţene Olt, care trebuie să explice cum au reacţionat la dispariţia Alexandrei, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Cei doi poliţişti din cadrul IPJ Olt ar fi ajuns la Secţia Specială dis de dimineaţă, iar în acest moment sunt audiaţi de procurori.

Anchetatorii vor să ştie mai exact cum au intervenit poliţiştii după apelul la 112 al Alexandrei şi dacă au existat nereguli în acest sens.

În acelaşi timp, la Caracal, se scot ultimele gunoaie din curtea lui Gheorghe Dincă, iar gropile betonate sunt decopertate una câte una, ca în final întreaga curte să fie nivelată.

Miercuri va fi adus acolo un scaner special, pe care polțiiștii îl vor folosi în încercarea de a identifica, sub pământ, eventuale rămăşiţe umane. Scannerul foloseşte un sistem radar care depistează sub pământ rămăşiţe ascunse chiar şi la cinci metri adâncime.

Aparatul, însă, are nevoie de un teren plat pentru a putea da rezultate bune.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării