main logo
1020

Crima de la Caracal: Perchezițiile la casa lui Dincă sunt reluate

Joi a fost ziua audierilor la Poliția din Caracal. Procurorii DIICOT au stat de vorbă cu părinții Alexandrei Măceșanu, în încercarea de a reconstitui traseul fetei, în ziua în care a fost răpită.

Crima de la Caracal: Perchezițiile la casa lui Dincă sunt reluate

Tot la Poliția Caracal a fost adus, încă de dimineață, și Gheorghe Dincă, care a asistat la prima parte a percheziției informatice, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Anchetatorii au încercat să decripteze informațiile din laptop, telefoane, dar să vadă și ce imagini erau pe aparatul de fotografiat găsit la locuința suspectului.

În plus, oamenii legii caută să dea de urma banilor pe care Gheorghe Dincă i-ar fi primit din străinătate.

Procurorii au stat de vorbă și cu un vecin căruia Gheorghe Dincă i-ar fi vândut un telefon. De pe acest aparat ar fi fost sunat bunicul Luizei și a fost anunțat că nepoata sa a plecat din țară. Bărbatul care îl cunoaște pe Dincă a stat aproape trei ore la declarații. Iată ce le-a spus reporterilor după audieri:

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat că mărturiile strânse până acum la dosar arată că Gheorghe Dincă e o persoană extrem de violentă, fără prieteni, dar care găsea oameni pe care să îi domine și să îi folosească. 

Noi declarații au venit și de la Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. El spune că familia dorește în continuare o expertiză suplimentară asupra rămășițelor umane găsite în locuința lui Gheorghe Dincă, iar aceasta să fie făcută în străinătate. În schimb, părinții fetei nu solicită daune civile.

Pe de altă parte, DIICOT a precizat că nu a primit niciun raport de expertiză, nici cel antropologic, nici cel al materialului genetic, pentru fragmentele osoase ridicate din pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă, informează MEDIAFAX, care o citează pe Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.

Procurorii DIICOT au anunțat că au finalizat percheziția informatică asupra unui laptop, unui aparat foto, a două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența lui Gheorghe Dincă și a avocatului acestuia, urmând ca datele obținute să fie analizate.

Percheziția de joi de la casa lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă, urmând să fie reluată în dimineața zilei de vineri, în prezența inculpatului și a apărătorului acestuia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării