main logo
1755

Crima de la Caracal: Mărturiile unui prieten de-al lui Gheorghe Dincă

Un prieten al lui Gheorghe Dincă ar fi povestit că l-a văzut pe acesta când ar fi adus-o pe Alexandra acasă.

Crima de la Caracal: Mărturiile unui prieten de-al lui Gheorghe Dincă

„La 10:30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva”, a declarat Paul Mieilă pentru adevărul.ro. 

Paul Mieilă și Gheorghe Dincă ar fi fost mult timp foarte apropiați, dar relațiile s-au răcit după ce Dincă a plecat în Italia, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„La ora 10:30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10:30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”, a povestit bărbatul.

Principalul suspect în cazul dispariţiilor de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost scos joi din Spitalul Penitenciar Jilava şi dus la Institutul de Medicină Legală ca să-şi scoată un certificat medico-legal, după ce s-a plâns că a fost agresat de poliţişti.

Urmează ca acesta să fie supus şi unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea celor două adolescente în Caracal, va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru a fi testat cu aparatul poligraf, potrivit unor surse.

Deocamdată, cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal au fost suspendate, deoarece acesta trebuie să fie prezent la faţa locului, însoţit de un avocat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării