main logo
947

Crima de la Caracal: Dincă are regrete și plânge în penitenciar

Gheorghe Dincă regretă crimele pe care a spus că le-a comis și plânge în penitenciar, deoarece conștientizează gravitatea faptelor sale, a anunțat avocatul său, Claudiu Lascoschi.

Crima de la Caracal: Dincă are regrete și plânge în penitenciarFoto: g4media.ro

„Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment. El a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, transmite Știri.md cu referire la Știripesurse.md.

Apărătorul din oficiu al lui Dincă mai spune că, în ceea ce privește datele din dosar privind-o pe Alexandra, lucrurile sunt deja clare.

„Nu este vorba numai de declarațiile lui Gheorghe Dincă. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. (...) Nici nu există o a treia victimă. Există doar două victime”, a mai spus Lascoschi.

Rezultatele analizei rămășițelor din pădurea din Caracal, trimise în SUA la FBI, nu au ajuns încă la anchetatorii din România, mai spune avocatul.

Gheorghe Dincă a fost arestat după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării