main logo
784

Corpul decapitat alunei fetițe, găsit pe o plajă din Grecia

Corpul unei fetiţe aparent victimă a scufundării unei ambarcaţiuni transportând migranţi a fost descoperit duminică pe o plajă de pe Insula Lesbos în Grecia, a relatat agenţia greacă de presă Ana, preluată de France Presse.

Corpul decapitat alunei fetițe, găsit pe o plajă din Grecia

Potrivit informaţiilor din presa locală şi ale gărzilor de coastă, corpul, decapitat şi în stare de descompunere avansată, ar putea fi al unui copil de nouă ani dat dispărut după ce o barcă cu migranţi s-a scufundat luna trecută în largul plajelor din estul Insulei Lesbos, scrie Agerpres. 

Mai mulţi locuitori au descoperit duminică dimineaţă devreme corpul pe plaja din Vatera şi au alertat garda de coastă care l-a dus la spital pentru autopsie, transmite Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Joi, trei persoane, dintre care doi copii, au murit în scufundarea în apropierea insulei greceşti Samos a unei bărci cu migranţi la bordul căreia s-ar fi aflat cel puţin 12 persoane.

Peste 200 de imigranţi ilegali au murit de la începutul anului în Marea Mediterană, majoritatea încercând să ajungă în Italia, potrivit Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM).

În 2018, aproape 48.000 de refugiaţi sau migranţi au intrat în Grecia dintre care 32.000 prin insulele Mării Egee din apropierea coastelor Turciei.

În total, peste 70.000 de migranţi şi refugiaţi trăiesc în prezent în Grecia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării