main logo
538

Copil de 11 ani, înjunghiat în plină stradă pentru o boxă portabilă

Un copil în vârstă de 11 ani a fost înjunghiat, vineri seara, în Iaşi, zona Cicoarei, de un grup de tineri care i-au furat o boxă portabilă. Băiatul şi un alt prieten cu care juca fotbal au cerut ajutor la un spital din apropiere.

Copil de 11 ani, înjunghiat în plină stradă pentru o boxă portabilă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Ioana Laura Buştiuc, a declarat că se fac cercetări pentru tâlhărie calificată în acest caz, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

„Am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un minor în vârstă de 11 ani, în timp ce se afla pe raza municipiului Iaşi, zona Cicoarei, ar fi fost deposedat prin acte de violenţă de o boxă portabilă de către un grup de tineri. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi se continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt urmând ca în funcţie de cele constate să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, a spus Buştiuc.

Surse judiciare au declarat că băiatul rănit juca fotbal împreună cu un prieten pe un teren de sport din zona Cicoarei, când au apărut cei trei indivizi, care l-au lovit cu picioarele în zona capului şi l-au înjunghiat în coapsa stângă.

Speriaţi, băiatul rănit şi prietenul său au cerut ajutor la un spital privat din apropiere. Aici, copilul rănit a primit îngrijiri medicale şi a fost transferat la Pediatrie, în stare stabilă.

Celălalt copil nu a fost rănit şi a fost dus acasă de către poliţişti.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării