main logo
11079

Copii din Republica Moldova, vânduți cu 2 milioane de ruble în Rusia

O poveste teribilă a intrat mai întâi în atenția bloggerilor, ulterior și în atenția jurnaliștilor din mass-media rusească. Pe Internet a fost găsit un site prin intermediu căruia sunt traficați copii, inclusiv micuți din Republica Moldova.

Copii din Moldova, vânduți cu 2 milioane de ruble în Rusia

Imediat după ce jurnaliștii au observat site-ul, fotografiile copiilor care puteau fi închiriați au dispărut de pe pagină, transmite Știri.md cu referire la NTV.

În locul lor a apărut o fotografie a unui maniac Cikatilo cu descrierea „Eu i-am mâncat pe toți!”. 

În caseta de căutare „haine pentru copii", un jurnalist rus a dat peste o senzație reală pe Internet:

„Nu este nimic despre haine, doar despre copii și prețurile sunt ciudate: 50 de mii de ruble pe oră și plata se face cu criptovalută”.

Ce îmbrăcăminte „de brand" puteți închiria? Modelul Leo, de 6 ani. Chiloți și o pălărie - 40.000 de ruble. În spatele magazinului de îmbrăcăminte pentru copii este o societate a pedofililor. 

Darknet - Internetul negru - aceasta include un magazin online imens pentru tranzacționarea tuturor lucrurilor ilegale și interzise. Cumpărați orice medicament - o problemă de trei minute.

Undeva pe rafturile de mai jos, va exista o armă. Documentele - pașapoartele, permisele de conducere și cele de pensie - pot fi ușor în raza de acțiune. De asemenea, puteți cumpăra și vinde un copil viu.

Liderul organizației „Predă un pedofil", Anna Levchenko, a spus că devine din ce în ce mai dificil să cumperi un copil, dar acest lucru crește doar prețul. De exemplu, un copil din Republica Moldova sau din Ucraina este în valoare de 1,5 - 2 milioane de ruble (375.000 - 500.000 de lei moldovenești).

Merită să vă uitați atent la un site scandalos, cu haine „de brand" și prea mult este suspect. Se pare că fotografiile au fost furate de pe site-ul unei agenții de modeling de acum opt ani. Primul care a tras un semnal de alarmă, Serghei Alekseev, a avut dubii: Atunci când totul a intrat într-o rețea întunecată, este ciudat să-i vinzi atât de deschis pe copii în topurile motoarelor de căutare.

Dar chiar și aspectul acestui aspect, chiar dacă un site web fals, indică amploarea problemei: atâta timp cât există o astfel de cerere, este foarte dificil să oprim o astfel de ofertă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării