main logo
1193

Copii cu 6 degete şi fără sprâncene se nasc în Coreea de Nord

Testele nucleare făcute de regimul de la Phenian în ultimii ani ar fi avut efecte extreme de grave asupra populaţiei, potrivit unor surse nord-coreene.

Copii cu 6 degete şi fără sprâncene se nasc în Coreea de NordFoto: gettyimages.com

Potrivit DailyNK, în regiunea Bungang din apropierea complexului nuclear de la Yongbyon, cel mai important din Coreea de Nord, numărul copiilor care se nasc cu anomalii genetice a devenit extrem de mare în ultima perioadă, ca urmare a testelor efectuate de regimul de la Phenian, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Surse nord-coreene spun că bebeluşii născuţi în ultimii ani prezintă defecte genetice grave, cele mai comune fiind lipsa sprâncenelor, nanism şi polidactilie (au şase degete la o mână).

De asemenea, speranţa de viaţă a localnicilor din Bungang ar fi scăzut la 50 de ani, iar majoritatea îşi pierd părul şi dinţii înainte de a ajunge la 40 de ani. Sursele nord-coreene spun că localnicii încearcă să mituiască autorităţile ca să poată să se mute din regiune.

În complexul nuclear de la Yongbyon, cele mai periculoase operaţiuni sunt efectuate sub pază armată de deţinuţi politici. 

Din cauza nivelului radiaţiilor, aceştia au şanse foarte mici de supravieţuire. 

Pe de altă parte, specialiştii în fizică nucleară au un statut special şi primesc „cadouri” din partea regimului, inclusiv suplimente pentru creşterea performanţelor sexuale, dar şi miere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării