main logo
2569

Conflict spontan în trafic: 2 bărbați împușcați cu un pistol de tip airsoft

Două persoane au fost rănite în urma unui scandal care a avut loc, duminică seară, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, şi în timpul căruia s-a tras cu un pistol tip airsoft.

Conflict spontan în trafic: 2 bărbați împușcați cu un pistolFoto: observatorulph.ro

Unul dintre agresori a fost reţinut, a anunţat, luni după-amiază, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

“La data de 2 mai a.c., în jurul orei 21:00, Poliţia Municipiului Ploiești a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, două persoane sunt lovite.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbaţi ar fi fost loviţi în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent. Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare”, precizează sursa citată.

Potrivit acesteia, victimele au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorii fiind conduşi la sediul poliţiei unde în prezent se administrează probatoriul în cauză, unul dintre autori fiind deja reţinut pentru 24 de ore.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării