main logo
831

Condiția pusă de Viorica Dăncilă pentru a susține noul Guvern român

Viorica Dăncilă a declarat că, în cazul în care PNL și Klaus Iohannis chiar nu au intenția de a tăia pensiile și salariile atunci să semneze pactul pentru bunăstare pe care l-a propus.

Condiția pusă de Viorica Dăncilă pentru a susține noul Guvern românFoto: euractiv.com

În aceste condiții, atât ea, cât și PSD vor susține formarea unui nou Guvern, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

„M-aș bucura pentru acest lucru, dar noi am mai auzit astfel de lucruri și pe urmă s-a întâmplat altfel. Dacă într-adevăr nu vor să taie pensiile și salariile să semneze pactul pentru bunăstarea românilor. Dacă semnează vom susține (noul Guvern – n.r.). Noi nu vrem ca țara să stea în instabilitate”, a afirmat Viorica Dăncilă, sâmbătă, înaintea participării la evenimentul de lansare a programului de candidat, la Romexpo.

Aceasta a adăugat că PSD dorește să existe cât mai rapid un nou guvern, deoarece pe primul plan este stabilitatea țării.

„Așa cum am spus, noi vrem să vină un guvern cât mai repede, să fie desemnat cât mai repede un premier, să își formeze repede Cabinetul, pentru că pentru mine, pentru PSD, este important în primul rând ce se întâmplă în această țară”, a completat Dăncilă, potrivit Mediafax.

Social-democrații au acuzat PNL și pe șeful statului Klaus Iohannis că doresc să taie pensiile și salariile românilor. Opoziția a infirmat, de fiecare dată acest lucru.

Încrederea Cabinetului Dăncilă a fost retrasă, după adoptarea moțiunii de cenzură în plenul reunit de joi al Parlamentului.

Anterior, Viorica Dăncilă a propus partidelor politice un pact pentru bunăstarea românilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării