21 mar, 2020 17:00
846
1

Concurenţii la Eurovision 2020 vor putea participa la ediţia de anul viitor, dar cu melodii noi

21 mar, 2020 17:00
846
1

Artiştii care ar fi trebuit să participe la Concursul Eurovision 2020, programat să se desfăşoare în luna mai în Olanda, dar anulat din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, vor putea lua parte la ediţia de anul viitor, dar cu melodii noi, au decis organizatorii, potrivit DPA.

Concurenţii la Eurovision 2020 vor putea participa la ediţia de anul viitor, dar cu melodii noiFoto: europafm.ro

European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision, care a anulat concursul televizat din Rotterdam pe fondul pandemiei de coronavirus, a precizat vineri seară că va fi la latitudinea ţărilor participante dacă trimit reprezentanţii de anul acesta sau alţi reprezentanţi, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

EBU, o alianţă a companiilor mass-media publice cu sediul la Geneva, a subliniat totodată că ''melodiile de anul acesta nu vor fi eligibile pentru a participa la competiţia din 2021''.

Potrivit reprezentanţilor săi, EBU a fost copleşită de reacţiile admiratorilor care aşteptau cu nerăbdare ediţia din Rotterdam. Alianţa analizează alte modalităţi de a ''reuni şi oferi divertisment publicului din Europa în aceste vremuri dificile''.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter