main logo
922

Comediantul român Micutzu a făcut bani frumoși din stand up

Cosmin Nedelcu este cunoscut în toată România pentru numerele lui senzaționale de stand up comedy, iar succesul de care se bucură în rândul tinerilor i-a adus și un venit frumușel, care i-a permis să își achiziționeze o mașină de lux pe care o îngrijește.

Comediantul român Micutzu a făcut bani frumoși din stand up

Cel puțin așa lasă să se înțeleleagă din postările de pe retelele de socializare. Micutzu deține un BMW X5 și este foarte mândru de ea. 

De curând, acesta a postat o fotografie cu mașina achiziționată, care stralucește de curățenie. Asta pentru că înainte de ploile din săptămâna trecută, artistul și-a avertizat admiratori că ultima oară când a fost cu autoturismul german la spălătorie a fost furtună în Capitală. 

„De trei zile anunțaseră furtună în București, dar nu s-a întâmplat nimic. Am fost cu mașina la spălat și imediat a venit furtuna. Acum sunt din nou la spălătorie, așa că aveți grijă”, a scris Micutzu pe Instagram și a atașat și o fotografie cu o parte din BMW-ul X5 din dotare. 

Din fericire pentru el, ploile nu și-au mai făcut simțită prezența în Capitală și Micutzu s-a putut bucura de investiția de la spălătorie și de o mașină curată pentru mai multe zile. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării