392
0
Comediantul român Micutzu a făcut bani frumoși din stand up
392
0

Cosmin Nedelcu este cunoscut în toată România pentru numerele lui senzaționale de stand up comedy, iar succesul de care se bucură în rândul tinerilor i-a adus și un venit frumușel, care i-a permis să își achiziționeze o mașină de lux pe care o îngrijește.

Cel puțin așa lasă să se înțeleleagă din postările de pe retelele de socializare. Micutzu deține un BMW X5 și este foarte mândru de ea. 

De curând, acesta a postat o fotografie cu mașina achiziționată, care stralucește de curățenie. Asta pentru că înainte de ploile din săptămâna trecută, artistul și-a avertizat admiratori că ultima oară când a fost cu autoturismul german la spălătorie a fost furtună în Capitală. 

„De trei zile anunțaseră furtună în București, dar nu s-a întâmplat nimic. Am fost cu mașina la spălat și imediat a venit furtuna. Acum sunt din nou la spălătorie, așa că aveți grijă”, a scris Micutzu pe Instagram și a atașat și o fotografie cu o parte din BMW-ul X5 din dotare. 

Din fericire pentru el, ploile nu și-au mai făcut simțită prezența în Capitală și Micutzu s-a putut bucura de investiția de la spălătorie și de o mașină curată pentru mai multe zile. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter