main logo
925

Coloana președintelui Joe Biden, filmată cum merge pe contrasens în Anglia

Coloana de mașini în care se afla președintele american Joe Biden a fost filmată joi mergând pe partea dreaptă a drumului, deși în Marea Britanie mașinile circulă pe stânga.

Coloana lui Joe Biden, filmată cum merge pe contrasens în AngliaFoto: captura video

Observația a fost făcută de un jurnalist britanic, care se amuza de situație. Sectorul de drum părea să fie închis, cu garduri de protecție pe ambele părți, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

"Doar 18 vehicule în coloana președintelui Biden de data aceasta, dar conducând tot pe partea greșită a drumului", a comentat sarcastic jurnalistul Alex Wood de la postul ITV pe Twitter, unde a postat și un video în care se vede o coloană lungă de mașini oficiale mergând pe partea dreaptă a drumului.

Potrivit jurnalistului, în coloană se afla și președintele Joe Biden, care se îndrepta spre Carbis Bay, unde urmează să aibă prima întâlnire față în față cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson.

Alex Wood făcuse aceeași observație și miercuri seară, la sosirea lui Joe Biden în Regatul Unit.

Președintele SUA Joe Biden și premierul britanic Boris Johnson vor semna un nou acord între cele două țări, privind comerțul și apărarea. 

Acordul se angajează, de asemenea, să combată amenințările cibernetice și schimbările climatice și să pună capăt pandemiei COVID-19. Este primul acord după cel din 1941 (Carta Atlanticului) și prezintă opt domenii cheie pe care SUA și Regatul Unit intenționează să colaboreze.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a început miercuri primul său tur de vizite în străinătate, de când și-a preluat mandatul la Casa Albă. 

Președintele american va avea o săptămână plină – cu vizite în Marea Britanie, discuții cu Boris Johnson și cu Regina, primele sale summit-uri NATO și G7 în calitate de președinte și, în final, o întâlnire cu Vladimir Putin, la Geneva.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării