main logo
842

Cocoșul care îi trezea pe vecini a câștigat procesul de judecată

O femeie din Franța a câștigat un proces cu vecinii, după ce aceștia s-au plâns de cocoșul lui, care îi trezește dimineața.

Cocoșul care îi trezea pe vecini a câștigat procesul de judecatăFoto: gettyimages.com

Potrivit autorităților, judecătorul i-a dat dreptate femeii, spunând că pasărea are dreptul să cânte, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Corinne Fesseau a declarat că nimeni nu s-a plâns de cocoșul său, până când un cuplu de pensionari și-a cumpărat o casă de vacanță lângă locuința femeii.

După ce cuplul s-a plâns că este trezit în fiecare zi de cocoș, Corinne a încercat de mi multe ori să-l facă să nu mai cânte. Ar fi încercat chiar să-l păcălească că ziua este noapte, acoperindu-l cu o pătură.

„Sunt fără cuvinte. Este o victorie pentru toată lumea în aceeași situație ca mine”, a declarat femeia, după proces.

 Și primarul localității a reacționat în urma incidentului.

„Ăsta este cel mai înalt nivel de intoleranță. Trebuie să acceptați tradițiile locale”, a spus primarul.

Acest caz a devenit viral, 140.000 de mii de oameni semnând o petiție care apără dreptul păsării de a cânta. De asemenea, în urma câștigării procesului, femeia umează să primească o sumă de 1.000 de euro de la cuplul de pensionari.

În urma acestei întâmplări, primarul unui alte regiuni din Franța a cerut guvernului ca sunetele naturale să fie trecute pe lista patrimoniului național.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării