main logo
1008

Cocaină de peste un milion de dolari, găsită pe o plajă din Florida

Pachete cu cocaină în valoare de peste 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida Keys în timpul furtunii Debby. Poliția de frontieră a SUA a anunțat că un „bun samaritean” a găsit pachetele care conțineau 32 kg de droguri și a contactat autoritățile.

Cocaină de peste un milion de dolari, găsită pe o plajă din FloridaImagine simbol

Autoritățile nu au dezvăluit locația exactă unde au fost găsite pachetele, dar a distribuit fotografii ale acestora, care aveau un triunghi roșu pe etichete, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Coletul a fost găsit învelit într-un sac de gunoi printre alge marine, frunze și alte resturi.

Furtuna Debby a ajuns în regiunea Big Bend de pe coasta Floridei, după ce s-a transformat într-un uragan de categoria 1 duminică seara, potrivit Centrului Naţional pentru Uragane (NHC).

În prezent se preconizează că furtuna se va deplasa lent prin acest stat, însoţită de vânturi de 130 km/h şi că va aduce până la 76 de centimetri de ploaie în timp ce avansează spre nord, potrivit BBC, preluat de Agerpres. A patra furtună cu nume din acest sezon, după furtuna tropicală Alberto, uraganul Beryl şi furtuna tropicală Chris, va aduce, de asemenea, ploi în statele Georgia şi Carolina de Sud în zilele următoare.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării